pirmdiena, 2012. gada 14. maijs

Dejo - kā neviens tevi neredzētu, Dziedi - kā neviens Tevi nedzirdētu, Mīli - kā nekad nebūtu sāpju, Dzīvo - it kā visu vēl varētu glābt

Vai kà laiks skrien... Pirms desmit dienàm pie manis bija atbraukusi mazà màsa, vina pie manis pavadija 9 lieliskas dienas. Biju tik loti prieciga vinu satikt, kaut gan vienalga redzamies reizi ménesi, emocijas bija patikamas. Ko tad més labu sadarijàm ? Laiku pavadijàm jautri, dazbrid sézot màjàs dzerot téju un runàjoties par dzivi un atceroties vecos laikus Latvijà, dazbrid staigàjot pa pilsétu un veikaliem. Protams, pabijàm nelielà koncertà, kas bija par godu Eiropas Dienai, kà ari devàmies uz koncertu konservatorijà, kas vairàk gan skaitijàs gada finàla koncerts perkusijàm. Ari apmekléjàm pilsétas skaistàkàs vietas un vienu vakaru atvéléjàm kino seansam, kur més skatijàmies filmu "Dark Shadows". Vakardien vina aizbrauca prom, bet pirms prom brauksanas més pagatavojàm istenas latviesu pusdienas ar vàritiem kartupelisiem, kotletém un latviskiem salàtiniem, tik gardi bija. Péc pusdienàm devàmies uz vilciena staciju - tik zel bija, jo laiku més bijàm pavadisjusas lieliski, bet tà sajùta, kad kàdu ir jàpavada uz vilcienu, nav ipasi patikama, jociga sajùta ir, kad kàds dodas prom....  Bet vismaz laikapstàkli seit ir uzlabojusies un saulite spid un beidzot ir silts, citàdi, tà peléka sezona jau bija nedaudz apnikusi !

Re, bildes, kaut gan nav to daudz, jo bija neliels slinkums visu laiku fotogràfét :




Mùzika (pop) + publika (lielàkà dala senioru ) = jautras emocijas




Mazinie spéléja perkusijas, tik miligi izskatijàs 

Angers nakti

P.s. Darbinà nekàdu ipaso izmainu nav, tik vien kad someness sanàk katru nedélu stràdàt, tik vien kà tris dienas. Beidzot esmu nosùtijusi savu laptopu uz garantijas servisu :) 

P.s.s. Sodienas plànos ietilpst bibliotékas apmekléjums, kur jàpanem kàda jauka filma sim vakaram ! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru