pirmdiena, 2012. gada 2. aprīlis

Tevi vienmēr kāds uzmana, gribi tu to, vai nē, jo ir kāds, kuram tu esi viss

Sveiciens visiem aprili !
Latvijà sodien snieg sniegs, bet es priecàjos par silto laiku, kaut gan pamazàm, jau paliek nedaudz vésàks, vienalga ir silts. Sodien prieksnieks, pateica, kad sàds karstums ir netipisks un tàdél temperatùra sajàs dienàs pazeminàsies. Interesantais, kas notika piektdienas dienà, bija, kad es sanému sms no Aràbu Emeràtiem, ar tekstu aràbu valodà, tas gan bija interesanti, jo nevienam neesmu tà devusi savu telefona numuru un protams internetà, to ari neesmu ievietojusi. Vakarà, pirms ar Montaseru devàmies vakarinàs iedevu vinam iztulkot, tur bija rakstits novéléjums man un manai gimenei, par to kad Dievs mùs sargàs, tiesàm jocigi, bet tai pat laikà smiekligi :D Péc vakarinàm ar Mohammed devàmies uz kino, jo sarunàjàm, kad skatisimies kopà flimu. Devàmies uz "2 days in New York"  , so filmu iesaku noskatities, jo tà paràda kùlturu atskiribas starp amerikàniem un francùziem, lieliska komédija piektdienas vakaram. Péc kino devàmies uz bàru, kur mùs jau sagaidija pazinas, iedzéràm rumu ar medu un citronu, un tad es devos uz màjàm, jo nàkamajà rità agri bija jàcelàs un jàdodàs uz bérnu centru, to pasu, kur biju pavadijusi pédéjàs 4 tresdienas péc kàrtas. Par cik mums katru tresdienu, bija Eiropas dienas, més izveidojàm tàdu, kà izstàdi ar bérnu darbiem, un vecàki nàca kopà ar bérniem, tos apskatit. Ipasi daudz cilvéku nebija, bet vienalga bija jauki, kaut ko citu padarit sestdienas dienà un biju, protams, pielikusi savu roku sajà izstàdes veidosanà un daudz palidzéjusi bérniniem ar darbinu veidosanu. Vakarà ar vienu draugu devàmies uz klasiskàs mùzikas koncertu, kas norisinàjàs konservatorijà, devàmies turp, laikam tàdél, kad tas bija par brivu un gribéjàs mierigi pavadit sestdienas vakaru. Satiku Mari un Dj, jo vinas uzstàjàs. Péc koncerta drebinàdamies gàjàm uz màjàm, jo bija diezgan véss palicis, iedzéràm siltu téju ar sokolàdi, un uzspéléjàm biljardu. Mans sestdienas vakars beidzàs mierigi. Svétdien, nesanàca ieplànotais pasàkums, bet vienalga es jauki atputos, vakarà iedzéru ar draugiem téju, jo vini bija atgriezusies no koncerta dienvidos ! :) Sodien no rita sanàca, kad aizguléjos, vispàr sen nebiju aizguléjusies, bet vienalga es darbinu nenokavéju : ) 

Pamaniju, to kad seit vari iepirkties internetà ( pàrtikas preces ) piebraukt pie veikala, novicnàt, gar vienu aparàtu savu klienta karti un jau péc 2 minùtém, tavus iepirkuma maisinus piegàdà smaidigs personàls ! Atri un parocigi, prieks cilvékiem, kas ir aiznemti :)

Zemàk ir redzamas bildites no izstàdes ar bérnu darbiniem : 

 Kastanetes un védeklisi no Spànijas

 Dzintara rotas no Baltijas valstim

 àdas macini ari no Baltijas valstim

 Bérniem tika uzdots jautàjums: " Ar ko jums asociéjas Latvija?" 
Vinu atbilde bija: " Ar Ievu " ! :) 


 Kurpites no Holandes 

 Van Goga interpretàcija :D 


 Mùzikas instrumenti 


 Itàlija 



 Tàds lùk izskatàs bernu centrs 



P.s. Pédéjàs dienàs visi man uzdod jautàjumu, gan no Latvijas, gan te pat Francijà, par to vai man ir draugs, drosi varu teikt, kad né :) Jo biezi vien uzrakstu, kad ar draugu eju arà, visi nez kàdél domà, kad tà ir otrà pusite, diemzél, draudzenu man te nav it tikai pazinas, tà kà pavadu laiku kopà ar puisiem - draugiem :) 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru