ceturtdiena, 2011. gada 11. augusts

Katru dienu sāc ar savu iemīļoto mūziku

Trešdien devos uz darbu un uzgāju baigi labo tirdziņu, organizācijā teica, kad tas ir tikai trešdienās un sestdienās, tur atrodami visādi gardumi, dārzeņi, siers un augļi. Kā arī jūras produkti, redzēju, kaut kādus interesantus gliemežus un citas zivis. Nez vai vajadzētu kaut ko no tiem jūras produktiem pamēģināt, kaut kā bail ! Nopirku kilogramu vīnogas tikai par 1 euro, ļoti garšīgas. Trešdienas vakaru pavadīju pie drauga, palīdzēju pieskatīt viņa mazo māsīcu. Skatījāmies filmas un dzērām negaršīgu citrona Coca - colu. Bija jautri, pirmo reizi biju Francijas dzīvoklī, tie te ir jauki (vismaz, tas kurā es biju). Te Francijā populārākais sporta veids ir futbols, vairums vīriešu ir kā apsēsti ar to, tāpat kā ar Tour de France (3 nedēļu garumā te notiek riteņbraucēju sacensības (laikam sacensības, tā arī īsti nesapratu), kad tie brauc tūrē pa visu Franciju).

Darbiņā tiešām esam jauks kolektīvs, nes man dàrzenjus un viinogas no saviem dàrziem, kas tieshàm ir jauki no vinju puses :) . Pat kopā pat dosimies uz botānisko dārzu, kas ir netālu no Angers. Redzēju bildes ar to, izskatījās, jau vairāk pēc atrakciju parka.  Labi ir tas, kad tiksim uz pusi lētāk, jo kolēģei paziņas strādā tur, vienam cilvēka ieeja ir 20 euro (kas ir 14 ls, diezgan dārgi ).

Šodien saņēmos un pabraukājos ar riteni, hmm, laikam kādu laiku nebraukšu, pa pilsētu, tikai ārpus tās. Cilvēki, kaut kādi bremzēti, mašīnas nerāda pagriezienus un tad jau nevar saprast, kurš uz kuri pusi brauks.. Un tad vēl nevar saprast pa kuru velo ceļa pusi ir jābrauc un kur tas beidzās un sākas, laikam ar velo karti ir jābrauka... : ) Tāds neliels stresains brauciens. Pirmdiena atkal ir brīva. Brīvdiena ir kādu svētku dēļ, bet es pat nezinu kādi svētki būs. Man patīk šeit, tas kad brīvdienas, kas iekrīt darba dienā, nav jāatstrādā. Braukšu rīt vakarā pie Agathes pavadīt nedēļas nogali. Rīt vakarā satikšu arī pārējos draugus, no lesure centre. Tad vienu dienu vēl dosimies uz atrakciju parku, vai kaut ko tamlīdzīgu, īsti nesapratu, kas tur notiekās, bet tiksim iekšā par velti, jo Agathes māsa strādā tur :) 

P. s Atpakaļ būšu tik pirmdien vai otrdien vakarā. Ierakstu tad veikšu otrdien vai trešdien....
         Veiksmīgu nedēļas nogali !


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru