svētdiena, 2011. gada 13. novembris

Es kādreiz domāju, ka laime ir lidot mākoņos, ka lielākās sāpes ir nobrāzts celis, ka lielākā bauda ir saldējums, bet es izaugu

Ar saules stariem šodien no rīta pieceļoties atskārtu, kad būs lieliska diena, kaut gan šodien ir nedaudz jāpastrādā, jo nepaspēju pabeigt iesākto lietu darbiņā un rīt ir jau jānodod atskaite, un jāpamācās nedaudz franču valoda un vēl šis tas ir jāpadara, vakars izvērtīsies ļoti labs. Brīvdienas ir pavadītas mierīgi un patīkami, lai varētu sākt jaunu nedēļu ar jauniem piedzīvojumiem un notikumiem. Laika apstākļi ir lieliski, nespēju noticēt, kad staigāju plānā jaciņā un vasaras kurpītēs, sajūtas ir lieliskas. 


 Brīžiem domas aizklīst, kā būtu bijis, ja es joprojām atrastos Latvijā, ierastajā vidē - pie draugiem, augstskolā un mājās. Bet varu tik pateikt vienu - nekad nevajag domāt, kā būtu ja būtu, jo te tagad ir ļoti labi, un esmu laimīga par to, kad krasi izmainīju savu dzīvi un atrodos šeit. Tik daudz kas piedzīvots un redzēts un liek pasmaidīt par to visu, kas noticis šajos mēnešos, jo bijuši vairāk kāpumu nevis kritumu. Protams, sākumā jau nebija viegli - jauna vide, valodas - viss, viss savādāks. Tagad liekas, kad tas viss ir normāli un tā tam jābūt. Tas ir apbrīnojami, cik ātri cilvēks var pierast pie pārmaiņām un iedzīvoties jaunā vidē. 


Atceros, kā gada sākumā nekad nebūtu domājusi, kad es dzīvošu ārzemēs, kur nu vēl Francijā, ka spēšu sazināties citā valodā un ka darīšu brīvprātīgo darbu bez atalgojuma, jo bija iespringums uz to, kad ir jāpabeidz skola un jājiet strādāt, bet tagad jau daudzas lietas liekas saprotamas, maināmas un piepildāmas, galvenais nevajag baidīties. Pat tagad atrodoties te, man ir vēlme vēl padzīvot citās valstīs un darīt trakas lietas, jo ir sajūta, kad vēlāk, tas varbūt par vēlu. Iegūt dzīves pieredzi. Gribas skriet un ņemties un nedomāt vēl patstāvīgu darbu, jo tam būs laiks. Nevēlos iespringt uz vienu un teikt KĀPĒC NE, viss taču ir jāizmēģina un kā nekā visam savs laiks . 

 


Viss ir skaisti tik ilgi, cik ilgi mēs paši vēlamies to redzēt ! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru