sestdiena, 2011. gada 12. novembris

Palaid sapņus brīvībā, lai tie paši atrod mirkli, kad tiem jātop īstiem

Laiks te ir ļoti, ļoti patīkams. Pulksten divos devos pēc savas rīta bagetes, saģērbos siltāk, bet izejot ārā pārsteigums + 20 grādi, cik jauks rudens. Arī vakardienas nakts bija ļoti silta. Vakardien devos apskatīties skaistu pilsētu Tours un satikies ar ex - voluntieri, kur mēs jauki pavadījām laiku pastaigājoties pa pilsētu,  pusdienojot ķīniešu restorānā un pavadot pēcpusdienu dzerot kafiju un sarunājoties. Pilsēta ir skaista un uzpusi lielāka, nekā mana pilsēta. Apskatījāmies baznīcas, skaistas ieliņas un parkus ar dzīvnieciņiem. Iepirkšanās veikali arī ir labāki un izdomāju atlaižu laikā doties uz turieni iepirkties. 




Kad atgriezos mājās atkal devāmies uz atrakciju parku un vismaz šoreiz atradās cilvēks, kurš vēlējās izmēģināt crazy karuseļus. Tas bija vienkārši awesome. Izmēģinājām divus karuseļus. Pirmais likās baigi jautrais, bet otrais bija crazy, crazy gribējās smieties bet dēļ vēja tas nebija iespējams. Lielas šūpoles, kas šūpojās un griežos ar 120km/h un 50 m augstumā. Esam vienīgie no savas dzīvesvietas, kas tos izmēģinājām, jo pārējiem ir bail  :) Aizgājām uz bāriņu lai remdētu slāpes no karuseļiem, kur es nogaršoju izslavēto dzērienu, ko dzer daudzi, protams, tas ir bezalkoholisks un saucās "Diablo", hmm, ūdens ar zemeņu sīrupu par 2 euro.  Pēc tam devāmies mājās. 


Pa ceļam uz mājām satikām draugu un tad nolēmām doties nopirkt panini ar frī kartupelīšiem un lielisku aso samuraju mērci. Kur devāmies pie viņa uz mājām paēst otrās, vēlās vakariņas, jo izsalkums lika sevi manīt, kur klausījāmies mūziku un dzērām viskiju ar colu. Mājās biju ap 4triem no rīta un šodien, par brīnumu nogulēju līdz vieniem dienā, kas ir reta parādība. Pagājusī nedēļa arī bija jautra, protams darbiņā ir daudz darāmā. Franču valodas kursi un satikšanās ar draugiem un filmu skatīšanās, visas nedēļas garumā. Kā iestājas tumsa, viss nogurums pazūd un ir jājiet un jāskrien viss kaut ko darīt.   


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru