pirmdiena, 2012. gada 19. marts

Viss labais agri vai vēlu beidzas,mudinot mūs atkal iet uz veikalu

Jauna nedéla ir sàkusies, kaut gan nedélas nogale, bija jauka, tà bija lietaina un apmàkusies ! So nedélas nogali pavadiju pilsétà, jo vajadzéja sestdien stràdàt. Piektdienas vakarà péc darba devos pastaigà pa pilsétu ar draugu, bija mums sàdas tàdas lietas pàrrunàjmas, bet beigu beigàs pie ipasa slédziena netikàm - kà parasti. Sestdienas rità agri, jo agri célos augsà, jo  devàmies uz pilsétu La Roche sur Yon, kas atodas 1.5 stundas braucienà ar masinu. Ko tad més tur darijàm ? Tur notika sanàksme departamenta organizacijai, un lidz ar to bija sabraukusi visi darbinieki, galvenais boss no Paris un brivpràtigie, pec sanàksmes més devàmies stàstit par brivpràtgo darbu un citiem projektiem, protams, manos pienàkumos bija stàstit par sevi - ko un kàdél esmu seit Francijà. Péc tà, més devàmies un nelielu konferenci un péc tàs skatities improvizàcijas teàtri, kas bija visai smiekligs. Bija ari daudz jauniesu, kuri pieadlijàs konkursà par labiem darbiem departamentà, uzvaréja tie jauniesi, kas bija izveidojusi, jaunu komunikàcijas lidzekli. Protams, satiku pàris cilvékus, ar kuriem pirms tam jau biju stràdàjusi. 

Vakarà, kad atgriezàmies pilsétà, es devos uz màjàm, lai sataisitos uz tà saucamo rendez-vous ! Devàmies kopà paést vakarinas un péc tam kino, noskatijàmies interesantu filmu, tik zél, kad neatceros nosaukumu, jo tas bija rakstits françu valodà, bet filmas valoda bija anglu. Stàsts ir péc 11 septembra notikuma, kad gimené tévs aiziet bojà, péc gada puika, atrod téva skapi atsélgu un ir uzsàcis mekléjumus, jo domà, kad tévs ir atstàjis  kàdu zinu. Bet filmas beigas bija, kà vienmér ir laimigas (cik nu laimigas, var bùt péc tradégijas), kaut gan atsléga tika atoda citam, tàs ipasniekam. Péc kino devos uz màjàm, jo biju noguris, no garàs dienas. Bet vakarà péksni ciemos atnàca draugs un més iedzérm nedaudz vinu un parrunàjàmies. 

Svétdienas rità piecélos un nolému dienu pavadit bez mobilà telefona, jo véléjos atpùsties péc garàs nedélas . Par cik diena bija lietaina, beidzot varéju palasit gràmatu un ést mellenes ar pienu. 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru