ceturtdiena, 2011. gada 27. oktobris

We change, we grow up, we fuck up, we love, we hurt, we’re teenagers. We’re still learning. No matter how painful your decision has been, as long as you can sleep well at night, it means you made the right choice

Esmu jau nedélu pilsétinà Brain Sur Allones, kur divas tautibas - 12 latviesi un 12 francuzi, pavada jauku laiku kopà. Jauniesi pàrsvarà ir vecumà ap 15 gadiem, kà jau visiem zinàms, ar siem jauniesiem, nav garlaicigi, visàdi joki un izdaribas nàk àra, bet no katras tautibas, tas ir savàdàk. Ko tad esam sadarijusi pa so nedelu ? Jauniesu apmainas projekta téma ir vide, lai labak izprastu abas kulturas, bérni tiek iesaistiti dazàdàs aktivitàtés. Pieméram, dazàdas spéles, dejas, ést gatavosana u. c.. Bijàm ekskursijà uz skaistu pilsétinu Saumur, biju jau tajà otro reizi, bet rédzeju atkal jaunus acim tikamus skatus. Apskatijàm alas, kuràs agràk cilvéki dzivoja.  Kà ari izbaudijàm slavenu desertu no sim alàm - tas ir lidzigs ceptam àbolam, bet tas tiek pagatavots, protams, viina! 


Man jau vislabàk patika, kad devàmies spélét bolingu, pats forshàkais, kad es uzvaréju so spéli. Win, win ! Macijamies Beat box, kas man liekas visnotal smiekligs veids, kà izpaust sevi muzikà.

 Vieta, klur agrak sievetes gàja mazgàt drébes, 
to pat darija pirms kàdiem 70 gadiem.

 Austeres

 Macijàmies spélét Afrikànu bungas - Jambas

Latviesi ir sokà par francuzu ésanas stilu, brivo laiku un kavésanos. Ko pasi francuzi uzskata, kad nav nekur jàsteidzas, jo ipasi darbà ar jauniesiem un bérniem, tas ir takà pienemts, kad nekas nenotiek laikà. 
Sestdien biju atkal Parizes lidosta, jau ceturto reizi. Bet soreiz kaut cik redzeju Parizi, jo braucam ar autobusu pakal latviesiem. es pat redzeju Eifela torni, no attàluma. Ar Agathi sarunajàm, kad noteikti brauksim uz garu weekendu Parizé. 

P.s Man jaskrien prom, sodien vel tik daudz kas ir jaizdara. Lai veicas, tad gaidiet nakamo zinu nakamnedel ! :)

P.s.s. Nenemat vera kludas teksta


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru