ceturtdiena, 2011. gada 15. decembris

Esi pats, nevis izdomāts. Neatkārtojams, nevis zagts vai iznomāts !

Pēdējās divas dienas tika ļoti labi pavadītas. Otrdienas vakarā biju uz randiņu, pie viņa mājās kopīgi vakariņojām. Baudot suši un labu baltvīnu sarunājāmies par viņa piedzīvojumiem Spānijā un Londonā, kā arī par maniem piedzīvojumiem Francijā un notikumiem Latvijā. Jauks vakars tika pavadīts. Bet pēc randiņa nācās iet pie drauga aizņemties telefonu, jo aizmirsu darbā telefona lādētāju, tā nu es divas dieniņas staigāju ar nokia telefonu :) 

Vakardien arī bija lieliska diena, brīvdiena, varēju kārtīgi izgulēties. Nopirku sev Ziemassvētku dāvanu un esmu viņā, jau iemīlējusies. Nopirku sev jaunu foto kameru, varēšu, tik uz nebēdu bildēt kvalitatīvas bildes. Pa dienu sakravāju koferi un izdarīju vēl dažus sīkumus, pirms prom braukšanas. Bet vakarā gāju uz savu pirmo Ziemassvētku party. Vietā, kur es dzīvoju, katru gadu rīko ballīti un tas bija ļoti jauki. Iesākumā nedaudz palīdzēju izrotāt telpu un uzklāt galdus. Pēc tam mums spēlēja mūziku, ēdām Ziemassvētku vakariņas franču gaumē. Bija tīri tā neko, jo sevišķi deserts bija ļoti gards. Mums pat nāca Ziemassvētku vecītis (kas ir visai interesanti, priekš jauniešu pasākuma), bija loterija un katrs ieguva nelielas dāvaniņas, es piemēram tiku pie masāžas eļļas, visai noderīgi ņemot, vēra ko citi ieguva, svečturus, šokolādi un citus niekus. Bet tiešām bija ļoti jauka svētku sajūta, iepazīt vēl labāk, jau zināmos cilvēkus, izsmieties un jauki pavadīt laiku. Vakara noslēgumā dzērām zaļo tēju un atkal klausījāmies, kā spēlē mūziku. Bet pēc pasākuma, kā vienmēr ar draugiem miegs nenāca, devāmies skatīties filmu, šoreiz noskatījāmies Ceļa gals 5, neesmu īpaši sajūsmā par šo filmu. 


 Nopirku šo gardum gardo šokolādi, tomēr ir liela atšķirība 
ar veikalā nopērkamajām šokolādēm, pavisam cita garša, 
bet tā ir diezgan padārga, šis gabaliņš maksāja 5 euro

 Es ar Montaser pie eglītes, hhh




 Grupa Haneen, kas nozīmē nostaļģija, no arābu valodas

 Papa Noel

P.s. Rīt ceļos piecos no rīta, lai brauktu strādāt uz bērnu centru, pavadīšu tur garu nedēļu, bet ceru, kad būs laiks un iespēja veikt ierakstu blogā ! ! !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru