piektdiena, 2012. gada 1. jūnijs

Visumā nav nejaušību. Doma par ilūzijām pati ir ilūzija. Vēl nekad cilvēka prātā nav bijušas ilūzijas, kas aiz sevis neslēptu vai nekropļotu kādu patiesību

Pirmais jùnijs ir iestàjies un sodien darbà sagrozijàs notikumi un es savu projektu beidzu tiesi 29. junijà. Tàtad, vél tikai 29 dienas un viss bùs beidzies, mans gads sajà darbà.... Bet viss rit lieliski, baudu dienas seit un priecàjos par ikvienu notikumu, kas notiek apkàrt. Sodien pat uzradàs sajùta, tà pati, kas pirms gada, kad atbraucu uz sejieni, tik feini :) 

Sajà nedélà, darbinà tika daudz, kas izdarits, sàku rakstit savu youth pass, kas visnotal ir diezgan svariga lieta beidzot so projektu. Atbildéju uz pàris e-mailiem, pabeidzu savu spéli, kas ir par Eiropas valstim, tresdien stràdàju dienas centrà utt. Jàmégina tagad visas lietas àtri izdarit, jo divas nedélas pirms manas prombrauksanas mums bus dazàdas apmàcibas, un lidz ar to ofisa darbini man izpaliks. 

Sodien uzzinàju par jauno voluntieri, kas nàks manà vietà, bet tikai oktobrii. Meitene ir 25 gadus veca un nàk no Slovénijas, sodien vinai ir jànosùta meils par darbu un dzivi saja pilsétà ! 

Mani mazie milulisi, vél tikai vienu un pédéjo tresdienu pavadisu laiku ar viniem : 







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru